• کارخانه: 3-03532259590 / دفتر مرکزی: ۰۲۱۶۱۵۶
  • info@asmpellet.com

ذوب فولاد اردکان| تولید کننده گندله اردکان

بهبود کیفیت گندله تولیدی توسط واحد فنی در شرکت ذوب فولاد اردکان

شنبه 28 اسفند 1400

به نقل از حسین خلیلی؛ رئیس واحد فنی و نت، به منظور بهبود ...



به نقل از حسین خلیلی؛ رئیس واحد فنی و نت، به منظور بهبود کیفیت گندله تولیدی، بالا بردن میزان همگونی گندله های تولیدی، افزایش بلین و عیار و کاهش تولید نرمه تغییراتی در خط تولید انجام گرفته و یا در دست انجام است.


اجرای خط سرند کنسانتره
جهت تصفیه و جداسازی نخاله ها، سنگ ریزه ها و زباله ها از کنسانتره ورودی به شرکت و همچنین جلوگیری از آسیب به خطوط نوار نقاله و رولهای رول اسکرین، خط سرند جدید با بهره گیری از تجهیزات موجود در شرکت و بهینه سازی آنها توسط پرسنل فنی شرکت نصب شده و کنسانتره قبل از ورود به پروسه تولید سرند شده و مواد اضافی همراه آن جدا می گردد.

راه اندازی بین 3 بنتونیت و نصب بین 4 بنتونیت
جهت افزایش ذخیره بنتونیت خط، بین 3 وارد مدار تولید شد و بین 4 خریداری و نصب گردیده و در آینده با نصب سیستم توزین و تجهیزات خروجی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. ضمناً با توجه به شارژ آهک به صورت دستی یکی از بینهای بنتونیت به آهک اختصاص می یابد.
در این پروژه ذخیره بنتونیت مصرفی از 70 تن به 280 تن و ذخیره آهک مصرفی به 35 تن افزایش خواهد یافت. ضمناً در کنار افزایش ذخیره آهک و بنتونیت، سیستم های ابزار دقیق جهت توزین با دقت بالا مورد استفاده قرار گرفت.

افزایش ظرفیت بین شارژ بالمیل
با توجه به پایین بودن کیفیت کنسانتره ورودی به شرکت، نقش بالمیل به عنوان تجهیزی که می تواند با افزایش بلین و عیار باعث بالا رفتن کیفیت کنسانتره گردد، بیشتر احساس می شود. در این راستا با توجه به پایین بودن ظرفیت بین شارژ و خرابی های بیش از حد سیستم شارژ بالمیل، امکان فرآوری بیشتر کنسانتره توسط بالمیل با مشکل مواجه بود.
بنابراین با طراحی و اجرای بین جدید با ظرفیت بالاتر و انجام اصلاحات در خروجی بین و نوارنقاله شارژ بالمیل، ظرفیت کنسانتره سازی افزایش یافته است.
تنها مشکل باقیمانده در این بخش هدر رفت آب در حوضچه های ماند می باشد که جهت حل این مشکل خرید و نصب و راه اندازی یک دستگاه درام فیلتر در دستور کار قرار گرفته است.

تغییر موقعیت نوار F3 و نصب خرد کن قبل از نوار
در سیستم موجود گندله های ریزدانه و درشت دانه خام (خروجی سرند رولری) ایجاد مشکل می نمایند بدین صورت که گندله های ریزدانه پس از برگشت به بار ورودی مجدداً وارد دیسک شده و با تشکیل یک لایه نازک بر روی آن به عنوان گندله سایز وارد کوره شده که در لحظه ورود به کوره لایه نازک از بین رفته و ایجاد نرمه می نماید.
گندله های درشت دانه نیز بعد از ورود مکرر به دیسک افزایش سایز پیدا کرده که باید توسط اپراتور از چرخه تولید خارج گردد.
با تغییر موقعیت نوار برگشت F3 و استفاده از خردکن قبل از نوار، همه گندله ای غیر سایز را به کنسانتره تبدیل نموده و از بروز مشکلات فوق جلوگیری می گردد.

نصب و راه اندازی میکسر 2
علاده بر اهمیت توزین، نحوه میکس نیز در کیفیت گندله خروجی حائز اهمیت است. با حذف یکی از میکسرهای کم کیفیت چینی و جایگزینی آن با میکسر ایرانی که تماماً توسط واحد فنی شرکت طراحی و اجرا شده کیفیت میکس به شکل محسوسی افزایش خواهد یافت.
برنامه ریزی جهت اجرای سیستم توزین کنستانتره بچینگ در حال حاضر مخلوط کردن انواع کنسانتره با درصدهای مختلف به صورت دستی و با لودر انجام می گردد.
بنتونیت و آهک نیز با دقت پایین و با کنترل دستی توسط اپراتور به کنسانتره اضافه می شود؛ این امر منجر به ناهمگونی گندله
تولیدی در اثر پایین بودن دقت توزین و کنترل شرایط است.
در نظر است که با اجرای سیستم اتوماسیون و توزین در بینهای بچینگ و نوار 1، انواع کنسانتره از بینهای مختلف طبق فرمول با تناژ مشخص شده برداشت شود و آهک و بنتونیت نیز با توجه به تناژ کنسانتره و درصد مورد نیاز به طور دقیق توزین شده و به کنسانتره اضافه گردد.
ساخت سیستمهای خروجی بینها انجام شده و پس از نصب و اضافه کردن سیستم توزین و برنامه اتوماسیون مورد استفاده قرار می گیرد. با این روش کنسانتره ها طبق فرمول با تناژ دقیق با آهک و بنتونیت مخلوط شده و به تولید گندله ای همگن کمک می نماید.

نظر شما: